4 Apps om snel krachtige Instagram Stories te ontwerpen!

Moest je nog niet overtuigd zijn, dan neem ik nu graag de tijd om dat te doen. Instagram Stories is the place to be mensen. That’s where the magic happens. For real.

Natuurlijk werken foto’s op je feed ook nog steeds, maar ik merk zelf dat de focus echt naar Stories verschuift. Elke dag Stories maken is eigenlijk echt essentieel. Zo blijf je steeds ‘top of mind’ bij je (potentiële) klanten en zullen ze aan jou denken als ze jouw services nodig hebben.

Instagram Stories kan je super interactief maken in Instagram zelf en dat moet je ook zeker doen: maak Boomerangs, spreek een filmpje in, werk met een poll of vragen sticker, … Of je kan NEXT LEVEL gaan en je Stories compleet in je eigen branding kleuren vormgeven, filmpjes van foto’s maken, muziek onder je filmpjes zetten, etc. Er zijn veel externe apps die je hierbij kunnen helpen.

Ik zette voor jou mijn 4 favorieten op een rijtje en die kan je hier onder downloaden in een handige PDF. 👇🏻

Ontwerp snel krachtige Instagram Stories

    Download je deze gids, dan ontvang je regelmatig tips. We respecteren je privacy & uitschrijven kan altijd.

    Powered By ConvertKit
    NIes CoolsComment