Maatwerk

Herken jij jezelf of je bedrijf hierin? 

  • Je doet maar wat op social media, er is geen plan

  • Er reageert bijna niemand op je posts

  • Je bereikt te weinig mensen

  • Nieuwe klanten aantrekken via social media is moeilijk

SAY NO MORE! Samen pakken we jouw social media weer op, zodat je er opnieuw plezier in krijgt, authentieke reacties ontvangt én je volgers je klanten worden. 

 
Social Media Strategy.png

Social strategie

Je bent actief op social media, maar zonder doel. Jammer, want zo loop je heel wat potentiële klanten mis. Ik maak een duidelijk plan van aanpak dat jullie doet knallen.

Workshops.png

Workshops

Zin om samen met andere ondernemers geïnspireerd te worden? Maandelijks geef ik workshops Facebook en Instagram, een avond of namiddag vol ideetjes en met een big smile naar buiten!

Brainstormsessie.png

Brainstormsessie

De inspiratie is zoek, je tuurt naar je scherm maar er komt niets. Ik denk met je mee, we plannen een gesprek en brainstormen er op los zodat jij weer gemotiveerd bent!

 
Video Call.png

Video call

Is de Kempen wat te ver? Geen probleem, we plannen een videogesprek in en ook zo kan je me al je vragen stellen over social media. Ik kan je zelfs laten mee kijken op mijn scherm!

Evenementen.png

Evenementen

Heb jij een geweldig evenement georganiseerd maar vloek je altijd de dag erna op het feit dat je er niets van op social media hebt gedeeld? Schakel mij in als live reporter en jij kan je bezig houden met je klanten.

Op maat.png

TRAINING Op maat

Wil jij jouw medewerkers op de communicatie- of marketingafdeling mee krijgen met de laatste trends om jouw bedrijf op de social media kaart te krijgen? I'm one call away!