Socialized-wie-is-nies.jpg

Ik geloof in de kracht van authentieke storytelling…

Mag ik jou die ook doen ontdekken?

hello! is it me you’re looking for?

Het is mijn missie om andere ondernemers te inspireren om te groeien op social media.
— Nies Cools

Ik ben Nies, mama van twee en gebeten door de social media-microbe. Tijdens mijn studies journalistiek, meer dan tien jaar geleden, herontdekte ik mijn liefde voor schrijven en creatief bezig zijn. Facebook maakte stilaan zijn weg naar de Belgische markt en was na een tijdje niet meer weg te denken. 

Altijd was ik eerst. Nog voor mijn vrienden van Instagram hadden gehoord, overtuigde ik hen om een account aan te maken. Zelfs op mijn huwelijk werd er gelachen met mijn social media verslaving. Whoops!

Dankzij mijn reisblog ‘Reismicrobe’ ontdekte ik hoe je social media strategisch kan inzetten om meer mensen aan te trekken, je verhaal te verspreiden en zo een community op te bouwen. Social media zorgde ervoor dat ik sta waar ik nu sta, en dat Reismicrobe is kunnen uitgroeien tot dé reisblog voor globetrottende gezinnen. 

Sinds die ontdekking volgde ik enkele verdiepingscursussen en wil ik andere ondernemers motiveren en inspireren om er evenveel uit te halen als ik. Ik wil (vrouwelijke) ondernemers helpen hun online zichtbaarheid te vergroten en zo meer klanten aan te trekken, dat is mijn passie! 

Een volger of een like, dat is tof. Maar dat is nog geen klant. Door consequent aan authentieke storytelling te doen kan je je volger omzetten naar een betalende klant. Je trekt moeiteloos je ideale klant aan, als je jezelf en je doelen en dromen zichtbaar maakt.

En vooral: ik wil je er plezier aan zien beleven. Ik wil je jezelf zien worden op social media. Geloof me, social media is fun. Ik overtuig je graag van de kracht van digitaal ondernemen en ondersteun je waar nodig.